Dries Mahieu naar The Oval Office

Dries-Mahieu-1

News

Dries-Mahieu-1

Dries Mahieu wordt account manager Events van The Oval Office en zal vanuit het kantoor in Antwerpen een team van projectmanagers leiden. Hij heeft 15 jaar ervaring in marketing en events. Na zijn studies Marketing ging hij in 2002 aan de slag bij The Walt Disney Studios Belgium, eerst als marketing assistant, later als promotions coordinator. In 2006 werd hij projectcoördinator bij sportsmarketingbureau IMG, waarvoor hij internationale sportevenementen organiseerde, zoals Proximus Stars on Ice, en de ISU World & European Championships Speedskating.

In april 2007 stapte hij over naar Vacature om er als productmanager communicatiecampagnes te ontwikkelen en events te organiseren. Na een korte tussenstop bij Studio 100, waar hij als productmarketingmanager instond voor de promotie van films en theaterstukken, keerde hij terug naar De Persgroep. Hij werd er marketingmanager van Vacature/Références/Regiojobs.be. In 2014 ging hij als freelance marketing consultant en eventmanager aan de slag.

Dries Mahieu en zijn team zullen instaan voor het creëren van nieuwe live belevingen voor onder meer Open Vld, Actiris, DEME, Eurobest, Umicore en Fabricom. En het gaat niet alleen hard voor de eventmanagers bij The Oval Office in Antwerpen, ook het communicatieteam wordt sterker. Elise Crispeels en Marijke Dubois groeien na een aantal jaren bij het bureau allebei door tot accountmanager communicatie. Zij zullen samen met hun team van projectmanagers livecommunicationprojecten in goede banen leiden voor onder meer Stad Antwerpen, Het Agentschap voor Natuur en Bos, Jobat, FTMA en Miele.