Dubbele strategische versterking voor iO

News / People

De strategische teams van iO zijn net met twee ervaren strategen versterkt. Met Masood Talha en Jelle Plass erbij wil het blended agency zijn klanten een nog sterkere customer experience (CX) en service design bieden. 

Masood Talha zal innovatieve producten ontwikkelen, toonaangevende platformen bouwen en diensten ontwerpen om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Hij verdiende eerder zijn sporen bij agentschappen als Bothrs en November Five. Ook Jelle Plass legt mooie geloofsbrieven voor (daarop prijkt onder meer DEPT, naast Bothrs en Emakina Nederland en België). Deze digital product designer en AI-expert zal zich onder meer verdiepen in artificiële intelligentie en hoe iO zijn klanten er echte meerwaarde mee kan bieden. 

“Bij iO focussen we op het ontwikkelen vanklantervaringen die de merkbelofte overstijgen. Dat is wat we bedoelen met ons credo “Experience is everything”. Want alleen zo kan een organisatie zich tegenover andere spelers differentiëren en een voorsprong nemen op de concurrentie – you have to ‘walk the talk’,” zegt Dennis Snijders, service line director strategy bij iO.

Maar hoe zorg je ervoor dat elk contact met de klant je merkbelofte overtreft? En dat je bedrijf in alle geledingen van je organisatie diezelfde onberispelijke customer experience biedt? 

“Om samen met onze klanten tot die optimale dienst-, product- en merkbelevingen te komen, hebben we de senioriteit en het breed georiënteerde perspectief van CX-experten als Masood en Jelle nodig,” vervolgt Dennis Snijders. “Zij ontwerpen en ontwikkelen samen met onze klanten de grote of kleine innovaties die écht toegevoegde waarde brengen naar hun eindklanten.”