Duik in het novembernummer van PUB Magazine

Communication / Media / News

Capture d’écran 2018-11-14 à 14.54.39
De nieuwe PUB is er! En we openen dat nummer met een blik op de opleidingen marketing, communicatie en journalistiek in ons land. Docenten, (oud-studenten, mensen achter allerhande 'post'-opleidingen (levenslang leren, wee u wel),...: we zochten ze op en vroegen naar hun kijk op de zaken.
Want u bent nooit te oud om te leren en u steekt elke dag weer iets op. En omdat u niet alles kunt weten en soms ook dingen vergeet, past het om dingen weer even op te zoeken en/of om dingen bij te leren, wat de basisopleiding ooit was. Maakt dat de basisopleidingen te redundant, te idiosyncratisch of zelfs te pernicieus? Natuurlijk niet. Betrapt u er uzelf niet op dat u voor heel wat problemen teruggrijpt naar de ‘basics’ die u op de schoolbanken en in aula’s heeft opgestoken? Een goede balans tussen basisopleiding, bijscholing én de dagelijkse praktijk ligt voor de hand. Geen van die drie deelvelden mag dominant zijn, anders komt u te belerend, te blasé of te anekdotisch uit de hoek. Een moeilijke evenwichtsoefening, ongetwijfeld!
Verderop in dit nummer: girl power in de politiek, op bezoek bij Friendship in Antwerpen, een Your Turn met Diana De Cat (Roularta Media) en Erwin Jansen (Wunderman) en veel meer... En o ja, de leuke cover is het werk van 20Something/Serviceplan!