Duurzaamheid versus verwachtingen van de consument

News / Sustainability

Van 18 tot 21 oktober 2021 nodigen we u uit voor de inspirerende vierdaagse Orbit by PUB rond een veelbelovend jaarthema: Human First! PUB-abonnees zijn erbij voor een prikje (en de online rondetafel zijn zelfs gratis), voor niet-abonnees ligt er een fantastisch aanbod klaar.

Van maandag 18 tot en met woensdag 20 organiseert de PUB 6 rondetafelconferenties (3 in elke taal). Daarin leidt een moderator het debat met twee deelnemers. Deze sessies van een half uur zullen online worden uitgezonden met de mogelijkheid voor deelnemers om vragen te stellen. 

Woensdag 20.10 - 9-10 AM: RESPONDING TO CONSUMERS NEEDS
 

Moderator(Frija Leunens, head of corporate brand activation & verbal identity AG Insurance) in gesprek met Krist Pauwels (Choco) en Dries Moens(IWAS). Hoe zit dat nu eigenlijk met die consument? Wat is de balans tussen duurzaamheid en betaalbaarheid? Is er een verschil in aanpak tussen nieuwe en gevestigde merken? U heeft zelf vragen voor een van deze sprekers? Stel ze via redactie@pub.be.

En vooral: wees erbij! Inschrijven kan tot steeds via https://orbitbypub.be/orbit.

LIVE CONFERENTIE

Op donderdag 21 organiseren we een ‘face-to-face’-conferentie. Vijf sprekers zullen het thema ‘Human First’ bespreken aan de hand van hun ervaringen, initiatieven en casestudy’s. Deze conferentie zal ook worden gestreamd.