DVLR DDB en ZEB boosten zelfbeeld van jongeren met S3LFL0VE COD3S

4schools / Crea / News

Uit onderzoek blijkt dat 4 op 10 jongeren een negatief zelfbeeld hebben. ZEB wil dat iedereen zich goed kan voelen. In haar collecties, maar vooral ook in z’n eigen vel. Daarom lanceert de kledingketen samen met DVLR DDB een nieuw soort promocode. De S3LFLOVE COD3S.

Die geven je een mooie korting én een mooier zelfbeeld. Codes zoals: MIJNLIJFMAG3RZ1JN, R0LLETJ3SRUL3N, KL31N?NOBIGGY, CURVYENCONF1D3NT en PU1ST3N?NOPROB. In totaal zijn er meer dan 30 codes die zowel in de webshop gebruikt kunnen worden, als in de winkels van ZEB.

“Taboes doorbreken en mensen helpen zichzelf en elkaar een tikkeltje liever te zien. Dat is ons doel. Met deze campagne delen we niet alleen kortingen uit, maar ook kleine peptalks. Want we willen jongeren laten weten dat ze niet alleen zijn. En dat al die kleine onzekerheden ons eigenlijk net meer onszelf maken,” zegt Julie Lestabel, marketing manager bij ZEB.

Om die boodschap nog meer kracht bij te zetten, zal ZEB voor elke gebruikte code een bijdrage storten aan het JAC, een vzw die zich inzet voor de mentale gezondheid van jongeren. 

De campagne loopt tot eind april en is vooral te zien op social. Waar ze verspreid zal worden door bekende influencers zoals Jitske Van De Veire, Sali Haidara en Elias Verwilt, die speciaal voor deze campagne hun eigen S3LFLOVE COD3 hebben gemaakt.

Credits:

Client: ZEB
Client contacts: Erika Mees, Julie Lestabel, Charlotte Van Hoorick
Creative Director: Johan Roelandt
Business Director: Patrick Clymans
Copywriter: Matthias De Smet
Art Director: Ivo Mertens
Designer: Tom De Vriendt
Photographer: Basiel De Brock
Videographer: Charlotte Van Noten