E-reputatie, zowel brandweerman als pyromaan

Communication / News

randy-colas-548647-unsplash"E-reputatie is niet iets wat ontstaat na een schoonmaakbeurt, maar iets dat op een ethische en transparante manier moet worden opgebouwd !" Tijdens Orbit by Pub – het interactief evenement rond duurzame ontwikkeling op basis van e-influence – zal Vincent Pittard ons doen inzien dat de nieuwe communicatiemethoden nog niet in onze bedrijven worden gehanteerd. En die zijn net het principe van e-reputatie. Kortom, onze e-reputatie en verantwoorde communicatie zijn tegelijk brandweerman en pyromaan.
Vincent Pittard is directeur van het bureau Reputation 365. De advocaat van opleiding koos al snel voor het ondernemerschap, webprojectmanagement en digitale communicatie. Sinds 2014 draagt hij via zijn bureau bij tot de promotie en verdediging van de e-reputatie van leidinggevenden en hun organisaties. Hij zweert bij de premisse dat e-reputatie niet wordt schoongemaakt, maar wordt opgebouwd. Hij is ook docent in Brussel en Genève rond digitale identiteit en sociale netwerken.
Orbit by PUB is een evenement van de nieuwe generatie dat u toelaat om exclusieve momenten te beleven met een hoge toegevoegde waarde.

La durabilité n’est pas un fait, c’est un processus

       Sustainability is not a fact, it is a process

Reis op 25 octobre 2018 mee de Orbit in  Save the date.