e5 en Zigt schrijven samen een verhaal in stijl

Crea / News

Na een bevraging van de markt eind vorig jaar kiest e5 Zigt als nieuw mediabureau. De pitch bestond uit twee onderdelen, enerzijds de algehele mediastrategie, anderzijds de performance marketing voor de webshop e5.be. Zigt is voor beide onderdelen als beste bureau naar voren gekomen.

Inmiddels is de eerste gezamenlijke imagocampagne een feit. Met ‘Jouw verhaal in stijl’ bouwt e5 verder op de rebranding van vorig najaar die niet alleen bestaande klanten tevredenstelt, maar ook niet-klanten nieuwsgierig moet maken door zich op de kaart te zetten als kwalitatief Belgisch modemerk.

“Zigt had onze doelstellingen goed begrepen en zette een zeer duidelijke en onderbouwde mediastrategie neer met relevante doelgroepinzichten. Onze sterk gepersonaliseerde en doorgedreven aanpak in CRM wordt perfect aangevuld en versterkt door hun media aanpak. Daarenboven is het voor ons zeer efficiënt werken om zowel offline als voor performance op één team te kunnen rekenen met gecentraliseerde real-time dashboarding,” zegt Olivia Devuyst, marketing & e-commerce manager van e5.

De campagne werd op 14 maart gelanceerd via video, audio, print en social media.