e5 gaat 'ageless' de herfst in met Amphion en Magis

Crea / News

In de dynamische modewereld, waar inclusiviteit en diversiteit steeds prominenter op de voorgrond treden, onderstreept e5 met de uitrol van hun Herfst/Winter-collectie de overtuiging dat echte stijl geen leeftijdsgrenzen kent.   Met deze nieuwe aanpak maakt e5 duidelijk dat ‘je goed voelen’ vooral een kwestie is van mindset en uitstraling die leeftijd en fysieke kenmerken overstijgt.

De introductie van de kwaliteitsvolle en ageless collectie gaat gepaard met een campagne die verder kijkt dan enkel de nieuwe Herfst/Winter-collectie. De campagne bestaande uit een tv commercial die de ‘ageless’ filosofie van e5 stijlvol belicht, wordt verder aangevuld met een digitaal campagne-luik, een content reeks bestaande uit betekenisvolle ageless verhalen, een huis-aan-huis folder en POS visibiliteit.

Met deze campagne presenteert e5 niet enkel een nieuwe collectie, maar onderschrijft ze ook een manifest voor een 'ageless' mode toekomst. "Een toffe samenwerking, waarbij we als Amphion de TVC gemaakt hebben en waarbij ons zusterbedrijf Magis het digitale campagne luik voor zijn rekening neemt," licht Thomas Verhoeven van Amphion toe.