e5 in stijl met Sonhouse en Maister

Crea / News

De Belgische modeketen e5 timmert volop aan haar weg om weer top of mind te worden bij het Vlaamse publiek. e5 wil zich hierbij vooral op de kaart zetten als kwalitatief Belgisch modemerk bij nieuwe klanten. “Onze naamsbekendheid is enorm hoog bij het Vlaamse publiek, maar we willen een nieuw publiek overtuigen om langs te komen in de winkels en de webshop”, klinkt het bij Olivia Devuyst, Marketing & E-commerce manager bij e5. Daarom lanceerde e5 op 29 september een heuse above-the-line-campagne met tv- en radiospots én een nieuwe slogan: ‘Jouw verhaal in stijl’.

De campagne kent een kick-off op TV met klassieke spots die ook via pre-rolls online en op social ingezet worden. Om daarna verder te gaan via radio. e5 veranderde immers niet alleen van naam, de modeketen heeft ook een nieuw soundlogo dat gecreëerd werd door Sonhouse. Daarnaast zijn ook printadvertenties in mode- en lifestyle magazines voorzien. Tot slot worden externe media gecombineerd met een sterk gepersonaliseerde aanpak in folders en nieuwsbrieven voor de bestaande klanten.

Bij de campagne én de rebranding van e5 hoort ook een nieuwe slogan. ‘Jouw verhaal in stijl’ vertelt precies wat de modeketen wil betekenen voor haar klanten: “Onze collecties zijn aangepast en uitgebreid met een mooie keuze aan comfy, stijlvolle en trendy kleren. Daarmee kan de klant op elk moment en voor elke gelegenheid helemaal zijn of haar eigen verhaal schrijven in stijl”, aldus Olivia Devuyst.

De campagne kwam tot stand in samenwerking met creative design agency Maister uit Roeselare. “Bij Maister houden we van een uitdaging.Toen e5 kwam aankloppen om mee te schrijven aan hun nieuwe verhaal, waren we meteen enthousiast.Onze nieuwe vormgeving zet de sterktes van deze gevestigde waarde in de verf, maar geeft hen ook de kans om te verbreden en te evolueren als merk. e5 is met andere woorden helemaal toekomstklaar. We wensen hen veel succes”, klinkt het bij Maister.