easy vliegt het hotelwezen in

easy

Communication / News

easyDanZep Hotels, de master franchise-holder van het easyHotel Benelux-concept, opent de eerste Belgische vestiging in het centrum van Brussel. easyHotel Brussel City Centre is de vierde vestiging van easyHotel in de Benelux na vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Net als in deze steden biedt easyHotel Brussel reizigers een totaalpakket in een value for money concept: comfortabele overnachtingen en een functionele inrichting met alle benodigde voorzieningen, middenin het bruisende stadscentrum. easyHotel is een zustermerk van easyJet.

Het concept van easyHotel staat bekend om zijn hotels op centraal gelegen en goed bereikbare locaties in de stad. easyHotel Brussel City Centre is gevestigd in de bekende Zilverstraat in hartje Brussel. Het hotel ligt op enkele minuten loopafstand van vele hotspots zoals de Nieuwstraat, de Grote Markt, de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele en ontelbare eet-, drink- en uitgaansgelegenheden. Het hotel heeft 107 kamers verdeeld over 8 verdiepingen en mikt op toeristen en op zakelijke reizigers.

easyHotel Brussel City Centre is onderdeel van het 50.000 m2 project genaamd ‘’The Chambon’,  het nieuwe vlaggenschip van Immobel. Dit karakteristieke complex biedt 250 appartementen en penthouses, 134 studentenkamers, 2 hotels, 10.000 m2 kantoorruimte en 200 ondergrondse parkeerplaatsen.