EcoVadis Platinum-medaille voor Premium Partners Europe

Awards / News / Sustainability

Als onderdeel van de voortdurende inzet van Premium Partners voor MVO, kondigt Premium Partners Europe met trots aan dat het dit jaar de EcoVadis Platinum-medaille heeft gekregen. Premium Partners Europe werd door EvoVadis beoordeeld op zijn verschillende acties en vooruitgang op de volgende gebieden: Milieu, Sociale & Mensenrechten, Ethiek en Verantwoord Inkopen.

De verschillende kantoren van Premium Partners hebben hun MVO-verplichtingen getoond via verschillende derde partijen, en nu gingen ze verder voor Europese kantoren die een score van 77/100 hebben gekregen op EcoVadis, 's werelds grootste en meest vertrouwde leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven, met meer dan 75.000 beoordeelde bedrijven in meer dan 200 sectoren. Het richt zich op vier hoofdthema's: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen - en omvat zeven indicatoren in 21 verschillende duurzaamheidscriteria.

Deze nieuwe score plaatst het bedrijf in de TOP 1% van bedrijven in de sector en is een bron van trots voor Premium Partners en een stimulans om nog verder te gaan in duurzaamheid. Ulrik Heidbuchel, managing director Europe, legt uit: “Net als onze klanten geven we veel om waar de producten die we leveren vandaan komen; dat ze voldoen aan internationaal normen, duurzaam zijn en ethisch en veilig worden geproduceerd, met aandacht voor zowel het milieu als een eerlijke behandeling van werknemers. We werken continu aan het verbeteren van de manier waarop we zowel mens als milieu beïnvloeden wanneer we het marketingmateriaal van onze klanten beheren.”

Premium Partners is gevestigd in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Amerika. Met een personeelsbestand van 81 medewerkers bieden zij een totaaloplossing voor het beheer van marketingmateriaal voor lokale en internationale bedrijven. Naast creativiteit, productontwikkeling, platform- en webontwikkeling, logistiek en inkoopmanagement, is duurzaamheid altijd een van de belangrijkste onderscheidende factoren geweest, zo maakt men er zich sterk.

Op de foto:

Links: Ulrik Heidbuchel, Managing Director Europe

Midden: Stephanie Miclotte, Sales Director Europe

Rechts: Wassim Sinno, CEO


Meer weten over sustainability? Mis de conferentie Orbit by PUB 2021 niet...