Een bioscoopzaal als locatie voor uw kleinschalig evenement: waarom niet?

Communication / Media / News

- PARTNER CONTENT -

Kinepolis Catering51

De zoektocht naar de geschikte locatie voor een event met een kleine groep (denk brainstorm, vergadering of workshop) leidt u doorgaans naar bescheiden zalen en eventlocaties. Maar wat als een bioscoopzaal ook tot de mogelijkheden behoorde?

Een evenement in een bioscoop linken we heel erg snel aan termen zoals grote gastenlijst, aanzienlijk budget en omvangrijke organisatie. Wie een locatie zoekt voor een workshop met 40 gasten denkt er niet aan om een bioscoopzaal in te palmen. En daar wil Kinepolis graag verandering in brengen.

Kinepolis beschikt immers over 11 bioscopen, op erg bereikbare locaties. Gecombineerd met professionele, audiovisuele voorzieningen en een ondersteunend B2B-teamzijn deze bioscopen ideaal als evenementenlocatie. Voor grote, maar ook voor kleinere events.

Vanaf nu is het mogelijk om tijdens weekdagen (van 9 tot 13 uur) voor compacte evenementen zoals een brainstorm, vergadering, presentatie of workshop voor groepen van 15 tot 60 personen een bioscoopzaal te huren. Deze Morning Sessions zijn mogelijk via 3 verschillende formules, met of zonder ontbijt, en u betaalt een all-in prijs per persoon vanaf €15 per persoon exclusief btw. U weet dus op voorhand waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

Kinepolis_business_logo

Voor elke Morning Session die geboekt wordt én plaatsvindt voor 31/12/2019 ontvangt u een gratis filmdoosje met 2 bioscoopvouchers. Voeg de actiecode MORNINGPUB bij uw aanvraag.

Voor meer informatie over de Morning Sessions kunt u terecht bij de Kinepolis B2B Account Managers of op de website.Kinepolis Morningsessions_still_1000x800px_nl