Eerste MasQuerade Qmusic groot succes

Media / News

Q-MasQueradeHet Valentijnsevent waarin Qmusic voor singles een match hebben gezocht, en waarover PUB eerder berichtte, sprak de luisteraar duidelijk aan. Er kwamen meer dan 18.000 inschrijvingen binnen. Op basis van een vragenlijst zochten seksuologen Wim Slabbinck en relatietherapeut Margo Van Landeghem, bekend van Blind Getrouwd, naar de perfecte matches. 300 gelukkigen werden uitgenodigd voor de Q-MasQuerade, die vanavond plaatsvindt in Wilrijk. De deelnemers krijgen een masker op dat groen zal oplichten wanneer ze voor hun Prince of Princess Charming staan.
Op Qmusic zelf valt vandaag al heel wat te beleven voor tortelduifjes. Dat zal je in de eerste plaats horen aan de muziek. De DJ’s draaien de hele dag enkel samenwerkingen tussen populaire artiesten die de perfecte match hebben gevonden. Daarnaast worden de luisteraars gevraagd om hun favoriete duetten en samenwerkingen in te sturen. Maar niet alleen in de muziek worden koppeltjes gevormd, ook de DJ’s zelf hebben de vragenlijst van de Q-MasQuerade ingevuld en presenteren in blokken van drie uur samen met hun match. Ze zullen bij de luisteraars vissen naar leuke, romantische Valentijnsverhalen. Ook zal er elk uur De Match-up gespeeld worden: een mash-up tussen twee artiesten. Het is aan de luisteraar om te raden om welke artiesten het gaat. Wie als 14e het juiste antwoord doorstuurt, wint een Valentijnspakket.
Ook bij Joe baadt alles vandaag in een Valentijnssfeer. Het ochtendduo Sven & Anke presenteert van 6 u. tot 16 u. de Openingsdans Top 100, die is samengesteld door de luisteraars. De mooiste openingsdansen zijn uitgebracht op een verzamelcd, die al in de winkel te vinden is. Het avondspitsduo Raf & Rani gaat al de hele week tussen 16 u. en 19 u. op zoek naar een nieuwe vriend voor nieuwslezeres Maite. Dat doen ze via het Blind Date-concept. Verschillende luisteraars hebben zich kandidaat gesteld. Gisteren maakte Maite haar keuze en vanavond gaat ze met de gelukkige uit eten. Ten slotte is er zoals elke weekdag tussen 22 u. en middernacht Heartbeats. Vandaag beleeft het programma dan ook zijn hoogdag.