Eerste Modest Fashion Forum in Antwerpen

Design / Marketing / News

Modest Fashion Forum 2018

Modest Fashion Forum 2018


Mvslim organiseert in samenwerking met het ModeMuseum het eerste Modest Fashion Forum in Antwerpen, op 23 november 2018 in Arenberg. Tijdens deze eendaagse conferentie zullen zeven gastsprekers inzichten bieden in de wereld van modest fashion binnen een Europese context.
MFF18 zet de wereld van ‘modest fashion’ binnen een Europese context voor het eerst in de kijker. Deze industrie wordt ondertussen geschat op een waarde van $44 miljard. Vele modemerken, gaande van internationale retailers tot nieuwe ontwerpers, wonen dit event bij om zich verder te verdiepen in alle facetten van modest fashion. MFF18 kaart zowel de evolutie, als de opportuniteiten en valkuilen van deze modetrend aan. Bovendien zal tijdens een panelgesprek de toekomst van de sector besproken worden met Kaat Debo, directeur van het ModeMuseum, als moderator. Daarnaast werpen belangrijke stakeholders zoals designers, retailers, media en influencers licht op deze industrie die tot vandaag weinig aandacht kreeg in het Europese modelandschap. Door deskundige sprekers aan het woord te laten en hen vanuit hun eigen ervaring de industrie te laten belichten, kan iedereen iets bijleren over een markt waarvan leiders doorgaans moeilijk te bereiken zijn.
Mvslim, dat vier jaar geleden werd opgericht, is een online platform dat met positieve storytelling het discours rond minderheden wil veranderen. Het platform bereikt een breed en internationaal publiek. Tickets kopen kan via de website van MFF18.

MFF18- 2