Eeuwige magie voor Disney en Stokke

Crea / News

Stokke is een gerenommeerd Noors merk dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van kinderaccessoires. Stokke-producten staan bekend om hun "kwaliteit, ergonomisch design en duurzaamheid". Het merk engageert zich ertoe producten te creëren die kinderen helpen bloeien en familiebanden versterken.

De legendarische en iconische Tripp Trapp kinderstoel van Stokke staat bij gezinnen overal ter wereld. Nu gaat het merk in zee met Disney om een speciale collectie te ontwikkelen, samen met agency AIR.

Het design, het visuele universum en de beelden zijn ontwikkeld in samenwerking met de Disney-teams. Resultaat: een unieke collectie, bestemd voor de generatie ouders die opgroeiden met de magie van Disney en hun kleintjes nu zelf deze betoverende wereld willen laten ontdekken.

Het centrale thema van dit partnership is nostalgie. Zowel voor de ouders die teruggevoerd worden naar hun kindertijd door de magie van Disney voor de zoveelste keer te herbeleven, als voor hun kinderen die ze voor de eerste keer ontdekken.

De campagne bestaat uit drie films die de drie paradepaardjes van het merk in de kijker zetten tijdens alledaagse momenten zoals tekenen aan tafel, klaarmaken voor bed en in bad gaan. Stokke en AIR toveren deze casual momenten om tot magische ervaringen door Mickey tot leven te brengen met Disney-animaties.

Naast de films ontwikkelde AIR al het beeldmateriaal voor de collectie, dat beschikbaar zal zijn in verkooppunten, via e-commerce en affiches. De campagne zal voornamelijk worden uitgezonden in de Verenigde Staten en bepaalde regio's in Azië en Europa.

Credits

Client: STOKKE

Client contact: Helene Abel Hansen, Marijke Coopmans, Camilla Istre

Agency: AIR Creative Council

Strategic Director: Michelle Defooz

Account Director: Raisa Vanvoorden

Account Executive: Eva Closset

Creative Director: Edouard Coune, Arnaud Bailly

Creatives: Edouard Coune, Arnaud Bailly

Design: Christophe Liekens, Chantal Gillet

Motion Design: Boris Delire, Sander Dufourmont, Julien Prince

TV producer: Bérengère Lurquin

Production Company: HAMLET Brussels

Director: Sebastian Petretti 

Executive Producers: Ruben Goots, Jason Felstead, Mathias Kerner

Producer: Jeroen Berx

Director of Photography:  Kamiel Doens

Editor: Robin De Praetere (Editorial Co : Frames)

Color Grader: François Dubois

Image post - Production company: Frames

VFX Supervisor: Annelies Carnoy, Wout Tengrootenhuysen

Sound Post-production company: Studio Henri

Sound Designer: Mathieu Savenay
Photographer KV: Britt Guns

Photographer Products: Filip Vanzieleghem