Einde plan voor Sam De Win en Serviceplan

Sam De Win

News

 

Sam De Win

Sam De Win

Na bijna 2 jaar samenwerken en bouwen aan de creatieve poot, gaan Sam De Win en Serviceplan uit elkaar. Peter Vande Graveele, CEO van Serviceplan: “Sam en Serviceplan gaan uit elkaar als goede vrienden, en vooral als business partners die de voorbije 2 jaar hard aan de creatieve groei en evolutie van Serviceplan hebben gewerkt. Sam was de juiste man op het juiste moment. We hebben sinds de zomer van 2015 Serviceplan creatief op de kaart gezet en dat bewijzen de gezamenlijke verwezelijkingen van Serviceplan en Sam, met dit jaar meer dan 20 nominaties in Belgische en buitenlandse award shows. En ik ben Sam daar heel dankbaar voor, zonder hem was dit niet mogelijk geweest."

Sam De Win: "Ik ben heel content dat ik Serviceplan creatief op de kaart heb kunnen zetten en dat ik dit heb kunnen doen dankzij een talentvol team dat van alle creatieve markten thuis is. Ik wens Serviceplan dan ook veel succes om dit nog verder uit te diepen. Ik blijf ervan overtuigd dat een straf concept de basis vormt van elke straffe campagne en dat zoiets kanaaloverschrijdend tot stand komt."

Serviceplan evolueert mee met de nieuwe marktbehoeften en het team van ongeveer 20 creatieven (over alle Serviceplan-agencies heen) heeft behoefte aan een vernieuwde leadership. Olivier Verhellen, tot nu creatief directeur van ons Motion Content Agency in Antwerpen, Gonzales, zal de creatieve directie van Serviceplan waarnemen.

Olivier Verhellen

Olivier Verhellen