ELEVEN breidt uit in Luxemburg

eleven

Luxemburg / Media / News / Gesponsorde inhoud

Eleven ESNELEVEN SPORTS heeft een akkoord bereikt met Orange Luxemburg. Hierdoor zijn de kanalen ELEVEN en ELEVEN SPORTS beschikbaar in HD voor klanten in Luxemburg van Orange Internet + TV.

Deze optie ter waarde van €10/maand bevat de kanalen Eleven en Eleven Sports en wordt gratis aangeboden aan klanten van Orange Internet + TV in Luxemburg. Abonnees of mensen die zich voor 31 december 2016 abonneren kunnen hierdoor tot eind juni 2017 gratis genieten van de beide kanalen van ELEVEN SPORTS.

“Met de programma’s van ELEVEN SPORTS verrijkt Orange Luxemburg zijn televisieaanbod met een zeer aantrekkelijk gamma aan topsport,” zegt Anouk Mertens, managing director ELEVEN SPORTS België. ”Wij geven fans de kans om naar hun favoriete sporten te kijken. Waar, wanneer en hoe zij dat wensen. Dit akkoord onderschrijft dan ook perfect de strategie van ELEVEN SPORTS.”

“Orange Luxemburg is erg tevreden dat ze voortaan haar klanten de kanalen van ELEVEN SPORTS kan aanbieden. Waardevolle sportkanalen ontbraken nog in onze content portfolio. We geloven dat onze abonnees zullen genieten van de extra sportcontent en onze tv-diensten," zegt Thierry Iafrate, chief marketing officer Orange Luxemburg.