Eline De Munck trapt Work Smarter 2019 af

Agenda / News / People

Work SmarterTeamleader maakt de eerste sprekers bekend voor de vierde editie van Work Smarter, zijn jaarlijks evenement voor Belgische ondernemers. Dit jaar zet het met sprekers als Eline De Munck en Thierry Geerts in op digitalisering, productiviteit en klantgerichtheid voor ondernemers. Ook durfkapitalist Jurgen Ingels en Wouter Torfs, ceo van schoenen Torfs, zullen er hun visie delen op ondernemen in de 21ste eeuw. De Munck zal als eerste spreker het evenement openen. Teamleader-ceo Jeroen De Wit sluit de conferentie naar goede gewoonte af.
Eline De MunckEline De Munck is bij het brede publiek gekend als tv-presentatrice en influencer. In 2015 zette ze met Odette Lunettes de stap naar het ondernemerschap. De brilmonturen van Odette Lunettes staan ondertussen in België en daarbuiten gekend voor hun tijdloos doch modieus design. Op Work Smarter spreekt De Munck over wat een eigen bedrijf oprichten haar leerde over vallen en opstaan en deelt ze haar kijk op ondernemerschap 2.0.
thierryGeertsAls ceo van Google België staat Thierry Geerts dan weer stil bij de uitdagingen en opportuniteiten die de digitalisering met zich meebrengt voor onze maatschappij en bedrijven. Volgens Geerts biedt technologische innovatie ondernemers de kans om zichzelf heruit te vinden door resoluut te kiezen voor een digitale en efficiëntere manier van werken. Zowel bedrijven -klein en groot- als de overheid moeten volgens hem nadenken over manieren waarop België een voortrekkersrol kan spelen in de digitale revolutie.
Work Smarter gaat dit jaar door op 16 mei 2019 in Flanders Expo. Teamleader kondigt de komende weken de volledige line-up van sprekers aan. Alle info over Work Smarter 2019 en de sprekers is te vinden op de website van Teamleader.