Ellen's Catering aan de kook met BlockchainCreatives

Crea / News

Het hoeven niet altijd campagnes voor grote merken te zijn. Vaak is het boeiender om een nieuw merk mee te mogen opbouwen. Zo mocht BlockchainCreatives de lancering van een nieuwe cateraar op de Belgische markt vormgeven en op de kaart zetten. Geen doorsnee catering die op "safe" speelt, maar wel een keuken met een heel eigen stijl en karakter. Met nadruk op smaken, kruiden en originele gerechten uit de wereldkeuken.
Ellen's Catering verzorgt eten op privé- en bedrijfsfeesten en doet dat met veel liefde, passie en kookkunst vanuit Hoeilaart.
Hiervoor ontwikkelde men een volledige huisstijl, gaande van visitekaartjes tot camionette tot website. (www.ellen-catering.be)
Dat gecombineerd met een Google SEA-campagne zorgde ervoor dat er na 2 weken al 10 aanvragen binnen kwamen. Ondertussen zijn we enkele maanden verder en mag Ellen behalve veel nieuwe particuliere klanten ook VRT en andere bedrijven op haar klantenlijst zetten. Haar agenda is gevuld, de klanten zijn enthousiast. En de campagne mag gezien worden.