Els De Paepe is Chief People Officer bij InSites Consulting

News / People

InSites Consulting, het next-generation consumer collaboration, culture & insight agency, haalt Els De Paepe aan boord als Chief People Officer. Zij zal het bedrijf ondersteunen in de wereldwijde ambitie om te blijven bouwen aan een ‘great place to work & grow’.

De nieuwe Chief People Officer neemt de leiding over van Quentin Ashby (voormalig CEO van Join the Dots), die bij InSites Consulting een nieuwe rol krijgt als Global Head of ESG. Een rol en engagement die noodzakelijk zijn in elk modern bedrijf, stelt het internationale bureau. Het wil zo zijn verantwoordelijkheid nemen om een positief verschil te maken voor mensen, bedrijven, de onderzoekssector en de wereld in het algemeen.

De Paepe kan bogen op een uitgebreide ervaring in senior strategische en operationele HR-functies in de technologiesector, waaronder Chief People Officer bij Qover, VP of People bij ST Engineering iDirect en Senior Global HR Business Partner bij Barco

“InSites Consulting is een geweldige plek om te werken, en ik wil dit nog beter maken. Het bedrijf heeft een sterke ‘people first’-mentaliteit in een snelgroeiende en innovatieve cultuur. Collega’s over de hele wereld zijn door de gedeelde ambitie emotioneel aan elkaar verbonden, en ik wil de ‘lijm’ die hen bindt begrijpen en versterken,” vertelt ze over haar nieuwe functie.

In een steeds competitievere markt woedt een hevige strijd om talent. Als internationaal bedrijf met een levendige mix van culturen en meer dan 800 mensen in meer dan 20 kantoren wereldwijd, toont InSites Consulting dat het de ambitie heeft om toptalent aan te trekken, te ontplooien en te behouden. Na de sterke groei van de afgelopen jaren zet het bureau de volgende stap in het professionaliseren van zijn aanpak op het gebied van mensen en cultuur door een mensgericht HR-beleid uit te rollen.

Kristof De Wulf, CEO van InSites Consulting, zegt het volgende over de benoeming van De Paepe: “Na onze intensieve buy-and-build-strategie zijn we klaar om samen iets nieuws te creëren dat echt relevant en bindend is voor iedereen. We zijn blij te zien dat Els ons bedrijf en onze mensen een nieuw perspectief geeft, gebaseerd op verdiensten en ervaringen buiten onze sector. Onze mensen vormen de basis van ons bedrijf, dus we kijken ernaar uit om Els en het team te zien groeien en leiderschap te zien ontwikkelen, vandaag en in de toekomst.”

Vanuit Gent, België, zal De Paepe aan het hoofd staan van het People Office, dat bestaat uit drie belangrijke pijlers: People & Culture, Office Experience en IT Operations. Op deze manier staat ze in voor een succesvolle werknemerservaring wereldwijd. In haar nieuwe functie zal ze het People & Culture-team leiden en nauw samenwerken met Cathérine Tück, Head of Office Experience, en Gunter Van de Velde, Head of IT Operations. In deze brede rol is zij onder meer verantwoordelijk voor de integratie van nieuwe overnames en het verbeteren van de werknemerservaring bij het aantrekken, ontplooien en behouden van talent. Ze voegt er nog aan toe: “In de huidige economische situatie en nieuwe werkrealiteit moeten we mensen betrokken houden door de individuele en collectieve emotionele investering in werk te begrijpen. We moeten een omgeving creëren waarin mensen op hun best kunnen zijn, er trots op zijn dat ze het verschil maken, en plezier hebben in hun werk!”