Emakina wordt Progress Elite Partner

ProgressEmakina1 (1)

Communication / News

ProgressEmakina1Emakina Group klimt op naar het hoogste expertiseniveau binnen het Progress-partnerprogramma. Na de aankondiging van hun strategische alliantie in april 2016 promoveert het digitaal bureau nu tot Elite Partner van Progress® Sitefinity™, het toonaangevende platform voor CMS en marketinganalyse. De toetreding tot deze exclusieve kring betekent een bevestiging van de grote vakkennis van Emakina’s ervaren Progress Sitefinity-team.

De afgelopen negen maanden nam de samenwerking van Emakina met Progress Sitefinity spectaculair toe. Na de aankondiging van het partnerschap in april voerde de digitale groep een reeks succesvolle high-end opdrachten uit voor klanten in het bankwezen, zakelijke dienstverlening en consumentengoederen. Daarnaast liepen de lopende projecten vlot verder in de financiële wereld, luchtvaart en defensie. In dezelfde periode verdrievoudigde Emakina zijn Sitefinity-team, met drie nieuwe gecertificeerde interne business consultants en tien gecertificeerde ontwikkelaars. De uitgebreide Brusselse expertploeg werkte met bureaus van Emakina Group in vijf landen een reeks bijkomende projecten uit, en in januari sprong een zesde bureau uit de groep op de trein.

Het partnerschap tussen Emakina en Progress is gebaseerd op een sterk klantgerichte synergie. Emakina gebruikt voluit de middelen en efficiënte begeleiding van zijn Progress Partner management team. Progress waardeert de commerciële inspanningen van Emakina, zijn efficiënt projectbeheer en full-servicesupport. Zo vonden een aantal nieuwe internationale klanten met veeleisende projecten snel de weg naar Emakina, dat hen waaier aan competenties kon bieden die ze nodig hadden. Brice Le Blévennec, CEO van Emakina Group: “Web Content Management is belangrijk bij het ontwikkelen van gebruikersverwachtingen, -ervaringen en engagement. Met Sitefinity verbeteren we de totale User Equity van onze klanten. En we brengen hun business naar een hoger niveau. Dankzij de gemakkelijke cloud-implementatie kunnen we snel nieuwe markten, talen en merken toevoegen aan elk platform. Als bonus kunnen we met de krachtige connectoren Sitefinity vlot integreren in hun ecosystemen, met bruggen naar instrumenten zoals Microsoft Dynamics, Salesforce en SharePoint.”

Stephan Leferink, country manager van Progress Benelux: "We zijn blij dat onze samenwerking met Emakina zo mooi groeit, door onze gedeelde passie voor innovatie en topresultaten. Hun klanten halen maximaal voordeel uit ons platform, dankzij de snelheid van hun team in combinatie met hun vakkennis en heldere visie. We kijken ernaar uit om samen nog meer organisaties te helpen om online door te groeien, een vertrouwensband met hun gebruikers uit te bouwen en hogere opbrengsten te genereren.”