Epica Awards 2021 vanavond live vanuit Parijs

Agenda / Awards / News

  • 09/12/2021 19:00
  • (online)

De awardshow van de Epica Awards 2021 vindt plaats 9 december live vanaf 19:00 CET. De Epica Awards gaan voor een innovatief live studio-evenement inclusief gesprekken en debatten over het winnende werk.

Kijkers krijgen op de eerste rij een vermakelijke en inspirerende selectie te zien van het beste werk van het jaar, zoals gekozen door de vakpers en de mainstreampers. Juryvoorzitter Claire Beale van The Creative Salon zal in de studio aanwezig zijn, samen met presentator Mark Tungate, redactiedirecteur van The Epica Awards. Tijdens de ceremonie zullen de winnaars van de Gold en Grand Prix bekend worden gemaakt, inclusief de Grand Prix-debatten tussen de leden van de unieke Epica Awards jury - allen vooraanstaande journalisten uit de reclame, design en gespecialiseerde publicaties. De winnaars van zilver en brons worden de volgende dag, 10 december, bekendgemaakt op de website van de Epica Awards. 

Andere gasten op het evenement zijn Isabel Kurata, mede-oprichter van ACT Responsible - de organisatie die de Responsibility Grand Prix sponsort - en digitaal specialist en auteur Emmanuel Vivier, mede-oprichter van het HUB Institute. De winnende inzenders zullen ook de gelegenheid krijgen om hun werk toe te lichten. Mark Tungate, redactiedirecteur van de Epica Awards: "Omdat evenementen 'in real life' nog steeds allerlei uitdagingen met zich meebrengen door reisbeperkingen, hebben we opnieuw besloten de ceremonie online te houden. Maar we hebben voortgebouwd op wat we vorig jaar hebben geleerd om een show te creëren die meer ontspannen en conversationeel belooft te zijn, ondanks de schermen tussen ons in."

Het evenement zal worden gestreamd op YouTube, Facebook en LinkedIn Live. Meer info en de line-up van de Grand Prix-debaters is te vinden op https://www.epica-awards.com/news/epica-awards-2021-live-paris.

Epica werd opgericht in 1987 en heeft in de loop der jaren dankzij haar volledig objectieve persjury een reputatie opgebouwd als dé onpartijdige creatieve prijs.