Epica Awards: afspraak op 17 december

Agenda / Awards / News

  • 17/12/2020 18:30
  • Online!

Voor het eerst wordt de uitreiking van de Epica Awards live uitgezonden vanuit Parijs vanaf 18:30 CET op 17 december. Online kijkers zullen het beste van het beste van de creativiteit van dit jaar zien. Is daar Belgisch werk bij? Eerder publiceerde PUB al de lijst van Belgische genomineerden.

Het evenement zal worden gestreamd op de Youtube, Facebook en Linkedin pagina van de Epica Awards. De virtuele show zal de aankondigingen van de Gold en Grand Prix winnaars bevatten, inclusief herresultaat van de Grand Prix-debatten tussen de leden van Epica's jury, die allemaal toonaangevende journalisten zijn uit de reclame-, design- en vakpersbranche - ook PUB is in die jury vertegenwoordigd.

De Zilveren en Bronzen winnaars worden de volgende dag, 18 december, op de website van Epica Awards geplaatst. De show wordt gehost door Epica Awards-hoofdredacteur Mark Tungate en geproduceerd door operationeel directeur Nicolas Huvé. "Net als zovelen moeten we onszelf dit jaar opnieuw uitvinden als streamers, maar we zullen proberen er plezier aan te beleven," licht Nicolas Huvé toe.

Mark Tungate voegt daarraan toe: "Het was voor ons belangrijk om de deelnemers te kunnen bedanken en de winnaars te kunnen eren op een manier die hun werk ondanks de beperkingen eer aandoet. Ik kijk ernaar uit om het werk weer te zien in deze dynamische nieuwe omgeving." Opgericht in 1987, heeft Epica in de loop der jaren haar reputatie als de onpartijdige creatieve prijs verstevigd, dankzij haar volledig objectieve persjury. "We zijn altijd een beetje uniek geweest in het creatieve prijslandschap," zegt Mark Tungate, "We waren dus blij dat we dit jaar ondanks de omstandigheden zoveel inzendingen hebben binnengehaald."