Eric van der Haegen versterkt RMB

News / People

Sinds 11 april 2023 versterkt Eric van der Haegen het RMB-team als senior digital expert. Met ruim 15 jaar digitale ervaring op de teller - onder ander dankzij verschillende commerciële functies bij Hi-Media, Radionomy, Targetspot, Root en Azerion - is hij een van de beste digital audio-experts in België.

Van der Haegen neemt de fakkel over van Laurent Mallet en wordt voor mediabureaus en pure players het commerciële aanspreekpunt voor alles wat programmatic betreft. Hij staat ook in voor de verkoop van addressable solutions of de dataproducten van RMB (Catch Me,...).

"We zijn blij dat Eric de nieuwe uitdaging heeft aanvaard om ons RMB-team te versterken en deel uit te maken van het Digital Committee. Ruim twee jaar geleden richtte de regie dit comité op om haar onlineactiviteiten in goede banen te leiden. We zijn ervan overtuigd dat we dankzij de komst van Eric onze digitale ontwikkeling kunnen versnellen en een voorkeurspositie op de markt kunnen innemen," zegt Stéphane Lucien, digital director van RMB.