ESOMAR kiest Katia Pallini

News / People

Katia PalliniESOMAR, de internationale organisatie voor marktonderzoek, stelt een nieuwe vertegenwoordiger voor België voor: Katia Pallini. Ze is content marketing manager bij InSites Consulting.
De vertegenwoordigers van ESOMAR zijn ambassadeurs van de organisatie in hun eigen land, maar daarnaast maken ze deel uit van een wereldwijd team. Dit team heeft als doel de missie van ESOMAR uit te dragen. Het promoot een professionele benadering van data, marktonderzoek en marktinzichten en wil de waardering voor professionals in deze sector verhogen. Het eerste jaar zal Katia Pallini de ESOMAR ambassadeur rol samen met Wim Hamaekers (managing partner Haystack) opnemen. Hamaekers, die de afgelopen 6 jaar de functie bekleedde geeft nadien officieel de fakkel door aan Pallini.
Pallini maakt al bijna 10 jaar deel uit van InSites Consulting. Ze volgde een masteropleiding marketing aan de Vlerick Business School. Na haar studie ging ze aan de slag bij InSites Consulting als quantitative research consultant. Later verhuisde ze als research innovation manager naar de R&D afdeling, en nu is ze bij InSites Consulting actief als content marketing manager.