Eten op de motorkap van een Porsche?

Porsche Mechelen

Communication / News

 
Porsche Mechelen
Porsche Centre Mechelen vormt in oktober het decor voor een smaakprikkelend concept: een pop-uprestaurant waar de wijnkaart wordt voorgelezen door robot Zora. ‘Aan tafel met Porsche’ ontstond uit een samenwerking tussen Living Tomorrow en het luxueuze automerk. Living Tomorrow heeft een eigen restaurant van de toekomst, The Bistronomy, waar Chef Marc Clément aan het fornuis staat. Dat het concept tijdelijk in een originele Porsche-omgeving een plaats krijgt, maakt dit tot een unicum. Andere chef-koks zijn eveneens betrokken bij dit pop-uprestaurant, als guest star chefs. Director van Living Tomorrow Patrick Aertsen gelooft sterk in de samenwerking met Porsche en wil het concept van The Bistronomy linken aan innovatieve sterke merken. “Met Living Tomorrow willen we meer naar buiten komen en onder diverse vormen pop-ups of andere events neerzetten die de ambitie, innovatie en dynamiek van Living Tomorrow uitstralen," zegt Patrick Aertsen.
“Porsche zag een samenwerking met Living Tomorrow meteen zitten. Innovatie ligt Porsche na aan het hart. Porsche komt als merk zeer innovatief naar voor. Denk maar aan de Plugin Hybrid Technologie, die Porsche toepast op drie modellen in zijn gamma,” vertelt Claude Willaert, managing director van Porsche Centre Mechelen. Hij sluit niet uit dat het concept van een pop-uprestaurant in zijn garage een vervolg krijgt en ook in andere Porsche-garages in België zal worden toegepast. 'Aan tafel met Porsche' loopt van 1 tot en met 24 oktober 2015.