Event Masters Bekroond tot MICE Agency of the Year

Awards / News

Event Masters heeft de "MICE Agency of the Year" Award in ontvangst mogen nemen. De award is een erkenning van Event Masters' capaciteit om een divers spectrum aan evenementen te managen, waarmee ze zich onderscheiden van andere bureaus in België, zo luidt het. Hun vermogen om zich aan te passen aan verschillende soorten evenementen, van kleine meetings tot grootschalige conferenties, illustreert hun positie in de markt.

Ook het leiderschap van Event Masters, met Evelien Schepers, head of international events, en Jan Van den Broeck, head of PCO, speelden een cruciale rol in die prestatie. Hun aanpak heeft bijgedragen aan de vestiging van Event Masters als een one-stop-shop voor MICE-evenementen. "Deze award is een bevestiging van onze unieke positie in de Belgische eventbranche," zegt Olivier Meyskens, managing director & partner van Event Masters. "We zijn trots dat we als een van de weinige agentschappen de volledige lading van het woord 'MICE' kunnen dekken. Dat is een eerbetoon aan ons veelzijdige team en hun vermogen om innovatieve en impactvolle evenementen te creëren."

Event Masters is al bekroond met de "Best Incentives Agency" Award en heeft de reputatie als industrieleider nog verder versterkt door de "MICE Agency of the Year" award in de wacht te slepen.