Event Masters haalt Bruno Schaubroeck aan boord

News / People

Bruno Schaubroeck wordt managing partner bij het Willebroekse eventbureau Event Masters. Hiermee krijgt het gerenommeerde bureau naast zijn 40 vaste medewerkers een 4e vennoot in de rangen.

Zaakvoerder Bert Knuts leerde Schaubroeck beter kennen tijdens de Covidperiode, en zo kwamen de gesprekken op gang. “Wie Bruno kent weet dat wij een veeleisende en ondernemende vakman aan boord halen, en dat is net wat wij én onze klanten zochten. Bruno zijn ervaring en creativiteit zijn de extra’s die ons overtuigden hem als volwaardig vennoot te betrekken bij onze toekomst. We zijn bijzonder opgetogen en kijken er enorm naar uit om onze klanten een nog betere service te bieden.”

Kersverse vennoot Bruno Schaubroeck over de samenwerking: “Het werk binnen de Event Confederation tijdens de covidperiode bracht me in contact met veel collega’s binnen de sector.Ik kreeg unieke inzichten in de bedrijven, hun structuren en werking. Zoals velen dacht ik Event Masters te kennen – ‘die teambuilders uit Mechelen’- maar dat bleek een vergissing te zijn. Een gloednieuw 3000m2 geautomatiseerd warehouse, e-shop mogelijkheden voor klanten, 40 eventprofessionals vast in dienst en 5 volwaardig afdelingen die elk top zijn in hun domein, gaven me heel veel ‘goesting’ om mijn schouders onder dit bedrijf te zetten. Ik geloof dat klanten – post- covid – op zoek zullen gaan naar agentschappen met een grote eigen structuur om hen one-stop- shopping te bieden, en Event Masters is daar helemaal klaar voor. Ik ga met mijn collega-vennoten er volop tegenaan om mijn ervaring in te zetten voor bestaande klanten en nieuwe opportuniteiten in onze boeiende live-markt te ontwikkelen.”