Event Masters organiseert het succes van verandering

Crea / News

event mastersOp 26 mei 2019 startte het driedaagse congres “The Success of Chance” voor de European Lotteries, een organisatie volledig in handen van Event Masters. De 10de editie van dit congres vond plaats in het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp (FMCCA). Tijdens dit congres ontdekten de deelnemers niet alleen hoe ‘toeval en geluk’ een belangrijke rol spelen in het leven, maar ontdekten ze ook de highlights van ‘Diamantenstad’ Antwerpen. De 900 deelnemers werden in het FMCCA onthaald met een spectaculaire openingsact van het Opera Ballet Vlaanderen met soliste Shelby Williams, gevolgd door een eigen gecreëerde choreografie waarbij het trade-show van het congres officieel geopend werd. Het thema gedurende deze drie dagen was ‘Chance’ en hoe dit een rol speelt in ieders leven. Naast een trade show, meetings en panelgesprekken waren er ook boeiende keynote sprekers zoals Marc Herremans, Nassim Taleb (The Black Swan) en Brett Hennig. Een hoogtepunt was ook het bezoek van koningin Mathilde.
Afsluiten deed men met een apotheose op het middenplein van het Sportpaleis Antwerpen. De locatie werd voor de gelegenheid volledig omgetoverd voor een spektakelshow met zittend diner voor 440 genodigden. Van een luchtshow met adembenemende ‘Swaypole dancers’ en een interactieve laser naar luchtacrobatie en een choreografie met geblinddoekte dansers. BEvocaL bracht een pakkend stuk tussen de genodigden en Ellis Grace Wilson luisterde het 3-gangen diner op met haar prachtige stem. Een finale act bracht alle performers samen in de spotlight.
Dit congres was het resultaat van een nauwe samenwerking tussen het PCO (professional conference organizer) en het tailormade-departement van Event Masters.