Creative Masters: Masters of Design with Pentagram, Studio Dumbar & Mutant

Agenda / Communication / News

  • 07/07/2022 18:30
  • Fosbury & Sons Alfons - Coworking Brussel Groot-Bijgaarden

Creative Belgium is weer helemaal terug met live evenementen en daar zijn we uiteraard blij mee. Voor de Creative Session in juli heeft de organisatie nog twee uitzonderlijke creatieven van eigen bodem toegevoegd: Frank Schouwaerts en Odin Saillé van Mutant zullen de internationale toppers Pentagram en Studio Dumbar vergezellen op Masters of Design op 7 juli in Brussel. Ze komen spreken over het (ondergewaardeerde) belang van design als business tool in een creatieve omgeving.

Mutant, Pentagram en Studio Dumbar dus op de volgende Creative Session, tickets zijn nu beschikbaar. Deze Creative Session heeft PUB en Amplo als partner. Tickets? Hier!

OVER NATASHA JEN

Natasha Jen is een prijswinnende ontwerper, pedagoog en partner bij Pentagram. Ze kwam in 2012 bij Pentagrams kantoor in New York. In 2014 werd ze door Wired Magazine geprezen als een van de negen Designers Who Matter. Natasha's werk wordt erkend voor het innovatieve gebruik van grafische, digitale en ruimtelijke interventies die conventionele noties van media en culturele contexten uitdagen. Haar werk is onmiddellijk herkenbaar en omvat merkidentiteitsystemen, digitale interfaces, multimediale tentoonstellingen, bewegwijzeringssystemen en architectuur.

OVER LIZA ENEBEIS

Liza is partner en creatief directeur bij Studio Dumbar. Studio Dumbar (onderdeel van Dept) is een prijswinnend internationaal bureau met een Nederlandse achtergrond, gespecialiseerd in visual branding en motion. Liza is direct betrokken bij alle belangrijke projecten. Voordat ze bij Studio Dumbar kwam werkte ze een aantal jaar voor Pentagram Londen. Liza is medeoprichter en host van Typeradio.org het podcaststation over type en design. Vanaf 2018 is ze verkozen tot lid in de prestigieuze ontwerpvereniging AGI, Alliance Graphique Internationale. In 2020 is ze benoemd tot medevoorzitter van de ADCN - de Reclame en Design Club van Creativiteit in Nederland. En sinds 2021 maakt ze deel uit van de D&AD Board of Trustees - de Design and Advertising Association in het Verenigd Koninkrijk.