Factivity haalt Dieter Landuyt in huis

News / People

Factivity pakt uit met de komst van Dieter Landuyt. Landuyt heeft ruime journalistieke ervaring en werkte in het verleden voor heel wat mediabedrijven. Zo verdiende hij zijn strepen als redacteur bij VRT, VTM en Exqi. Maar ook radio en schrijvende pers zijn hem niet vreemd. De voorbije jaren was hij actief als business development manager bij verschillende bedrijven.

Met Dieter Landuyt aan boord wil Factivity nieuwe markten benaderen en verder groeien op korte en middellange termijn. “De hands-on mentaliteit van Dieter past perfect bij het DNA van Factivity. Met hem aan boord kunnen we onze klanten ook extra services aanbieden,” aldus Rafael Tirmarche, managing partner bij Factivity.

De start-up werkt voor klanten uit de technologie-, fintech- en logistieke wereld. Zo rekent gps-navigatieapplicatie Waze voor zijn mediarelaties in België en Luxemburg sinds kort op de techexpertise en ervaring van Factivity. Om verder te groeien ging Factivity ook recent een samenwerking aan met de internationale agentschapsnetwerken Convoy en Enterie. Het agentschap is voor beide netwerken de exclusieve partner in België en Luxemburg.