Famille d’accueil en The Activists Dept. wensen interim-papa’s heerlijke vaderdag

Crea / News

Interim-papa’s zijn anders, en worden vaak vergeten. In België zijn er honderden ‘interim’- papa’s die zorg dragen voor kinderen die door justitie van hun familie werden gescheiden. Het zijn stuk voor stuk toegewijde onthaalpapa’s die voor deze kinderen zorgen alsof het hun eigen kinderen waren. Om hen hulde te brengen heeft de vereniging Famille d’Accueil, samen met haar reclamebureau The Activists Dept. (divisie van Tramway21 en gespecialiseerd in het duurzame) een lm aan hen gewijd. Speciaal voor vaderdag, om hen te bedanken.

Want zij geven deze kinderen een thuis, een plaats aan tafel, verzorging en een normale scholariteit, zolang dat nodig is. We bedanken hen om ‘het leven van een kind te veranderen’. Deze film is eveneens bedoeld om de aandacht te vestigen op de werking van Famille d'Accueil en eraan te herinneren dat in Brussel en Wallonië meer dan 600 kinderen uitkijken naar een onthaalgezin.

Credits

Client: Fédération des Services d'Accompganement en Accueil Familial
Contact: Aline Noel, Jessica Cocquyt , Marie-Dominique Buchet
Valentine d'Udekem, Arnaud Gendrot, Christian Pringels, Guy De Backer et Xavier Verstappen Agency: The Activists Dept. A division of Tramway21
Strategy & project leaders: Madeleine Leclercq & Thierry Goemanne
Creation: Sophie Norman, François Daubresse, Marco Calant
Graphical Artwork & Motion: Lilas Heinix