Famous Relations versterkt Franstalig team

News / People

famousFamous Relations versterkt haar team met twee jonge talenten. Na de eerdere uitbreiding van het team van Liesbeth Pyck langs Nederlandstalige kant, zorgen Bénédicte Broquet en Laura Godinho voor versterking aan Franstalige zijde. Zij zullen allebei werken voor verschillende klanten van Famous Relations, waaronder Unilever, Veritas en Coca-Cola light taste.
Met haar diploma Marketing aan IHECS en haar diploma Grafische Vormgeving aan Saint Luc op zak, ondersteunt  Bénédicte Broquet het team op twee verschillende manieren. Ze combineert het beste van twee werelden en gaat deels als grafisch designer en deels als PR manager aan de slag. Met een jaar werkervaring op zak als account en grafisch designer bij WEEB vormt Bénédicte de perfecte aanvulling op het Famous Relations team.
Laura Godinho behaalde een Bachelor in de Communicatie aan IHECS en nam tijdens deze studies haar positieve kijk op het leven voor vijf maanden mee naar Québec om zich volledig te verdiepen in de communicatiesector. Ze sloot haar studententijd vervolgens af met een Master in Public Relations en een specialisatie in Digitale Strategieën. Hoewel ze met haar functie als PR manager bij Famous Relations haar eerste echte stappen in de PR wereld zet, deed Laura al werkervaring op tijdens haar stage bij RTBF en als stagiaire en jobstudente bij Ogilvy&Social.Lab in Brussel.