Famous Relations versterkt team met Astrid Jacobs

News / People

Famous Relations, het communicatiebureau gespecialiseerd in lifestyle en corporate PR, breidt zijn team uit met Astrid Jacobs. Deze tweetalige Brusselse zal mee de hybride campagnes van het bureau ondersteunen als PR-manager.  

PR is de laatste jaren enorm geëvolueerd. Famous Relations voegt al lange tijd creatieve en activerende elementen toe aan campagnes, waarbij influencer marketing, lifestyle en corporate PR naadloos op elkaar aansluiten. “Met enkel en alleen een persbericht kom je er al lang niet meer. Met Famous Relations streven we naar een hybride aanpak, die verschillende disciplines samenbrengt. Dit zorgt voor een optimale impact van je boodschap. Die aanpak zorgt er ook voor dat we groeien, vandaar dat we enorm blij zijn dat Astrid ons team vervoegt. Ze heeft de juiste energie en drive om ons team te versterken," klinkt het bij Kathy Van Looy, managing director van Famous Relations.  

Astrid Jacobs deed eerder ervaring op bij onder meer Edelman. De mix tussen lifestyle en corporate klanten en de creatieve insteek van de campagnes, overtuigden haar om bij Famous Relations aan de slag te gaan. Als PR-manager zal ze werken voor klanten als Aperol, Proximus, Coca-Cola en Volvo.