Famous Relations verwelkomt twee nieuwe PR-managers

News / People

Het PR-bureau Famous Relations, gevestigd in Brussel, versterkt haar team met twee nieuwe gezichten: Laura Sahin (FR) en Janne Pirard (NL).

Sahin was tot voor kort PR- en marketing executive bij Hotel Amigo, dat bij Group Rocco Forte Hotels hoort. Ze zette Hotel Amigo op de kaart met meerdere creatieve en lokale partnerships, waardoor ze een groot netwerk aan partners uit de culturele, gastronomische en modewereld in Brussel en daarbuiten kon uitbouwen. Daarnaast was ze social media verantwoordelijke en legde ze contacten met influencers en VIP’s. Door de vele samenwerkingen met agency's kreeg ze de microbe van de agency-wereld te pakken. “WPP, en haar lokale PR-agentschap Famous Relations, is een bekend bedrijf bij IHECS waar ik studeerde. Mijn interesse werd dus instant geprikkeld. Ik kijk ernaar uit om mijn schouders onder de verscheidenheid aan projecten te zetten en mijn PR-ervaring in de hospitality sector hier verder te verbreden,” zegt Laura Sahin. ​ ​

Pirard leerde tijdens een stage bij het Antwerpse MMBSY dat haar passie bij PR lag. Na haar studie strategische communicatie ging ze aan de slag bij Turbulence PR, vooraleer ze zich bij het team van Famous Relations voegde. “In de portefeuille van Famous Relations zitten veel klanten en sectoren waar ik affiniteit mee voel; dus ik kijk ernaar uit me in hun wereld te verdiepen en verder aan hun verhaal te schrijven,” vult Janne Pirard aan.

Laura Sahin zal verschillende klanten opvolgen zoals Takeaway.com, Crodino en Campari. Janne Pirard zal vooral op Philips, Aperol en Constructiv werken.