FamousGrey connecteert verschillende expertises

News / People

 

Floris Adriaenssens - Jan Quintelier - Sam Khokhar - Kurt Van Nieuwenhove - Marie Delrue

Floris Adriaenssens - Jan Quintelier - Sam Khokhar - Kurt Van Nieuwenhove - Marie Delrue


Floris Adriaenssens wordt de nieuwe connection planner bij FamousGrey. Met een hoop mediaexpertise en met de juiste bureau-achtergrond (Duval Guillaume, Trendwolves, TBWA en Publicis) zijn zijn skills perfect om alle kanalenexpertises binnen FamousGrey te integreren. “Over de jaren heen is heel wat geïnvesteerd in kennis van diverse kanalen,” zegt men bij FamousGrey. “Inhuis worden Adwords gekocht, performance plannen geboekt, sites geoptimaliseerd, CRM-trajecten uitgetekend, radiospots opgenomen en video geproduceerd.
Floris wordt de strategische link die van alle expertises één mooi geïntegreerd connectieplan maakt. Met als voordeel dat hij binnen de muren van FamousGrey fysiek naast de experten kan gaan zitten om ook op creatief vlak alles uit de kanalen te halen.”
Om het digitale team te versterken verwelkomt FamousGrey ook Marie Delrue, Sam Khokhar, Kurt Van Nieuwenhove en Jan Quintelier. Marie Delrue en Kurt Van Nieuwenhove gaan aan de slag als digital producer om de diverse digitale campagnes en platformen te realiseren. Ook performance marketeer Sam Khokhar versterkt het team. Hij staat in voor SEA, SEO, display advertising & analytics voor FamousGrey-klanten. Tot slot versterkt Jan Quintelier het digitale team als webmaster.