FamousGrey Productions breidt uit onder leiding van Charlotte Bodson

News / People

Vier jaar na de oprichting krijgt de inhouse productiecel van FamousGrey, Famousgrey Productions, een nieuwe production director. Charlotte Bodson volgt Emily Rammant op, die binnen het bedrijf actief blijft als talent coach. Onder de vleugels van Rammant groeide Productions uit tot twee montagecellen en twee volwaardige audiostudio’s. Vandaag neemt Charlotte Bodson het roer over en zal ze naast het opvolgen van de productie ook het team aansturen en functioneren als contactpersoon tussen de klant en de andere departementen van FamousGrey. 

Charlotte Bodson heeft reeds heel wat Famous-ervaring op haar palmares staan. Vijf jaar geleden startte ze als production producer. Ze werkte daarbij intens samen met Emily Rammant. Bij FamousGrey zal ze haar evaring gebruiken om de inhouse productiecel verder uit te breiden.

“Ambities? Het zal wel zijn! De grootste ambitie is straf creatief werk creëren, waar zowel wij als onze klanten fier op kunnen zijn. Daarnaast zien we ook dat video en sound enorm in de lift zitten. Met FamousGrey Productions kunnen we dus nog heel wat paden bewandelen,” zegt Charlotte Bodson enthousiast.

FamousGrey Productions breidt dan ook verder uit met Marie Libouton als nieuwe RTV producer. Marie (ex Havas, JWT, Air) leidde vier haar eigen productiebedrijf en werkte al samen met Bodson als klant bij Lovo Films. En zoals dat gaat in de reclame, kruisen hun wegen opnieuw bij FamousGrey.