FamousGrey versterkt zijn troepen

News / People

Steven Robeyns, Klaartje Vanmulders, Zoé De Priester, Laura Destryker, Olivia Naudts, Catherine De Block & Yana Gestels

Steven Robeyns, Klaartje Vanmulders, Zoé De Priester, Laura Destryker, Olivia Naudts, Catherine De Block & Yana Gestels


Met de komst van een aantal grote, nieuwe klanten zoals Proximus, Visit Brussels en Campari  breidt FamousGrey zijn teams uit. Zowel de account-, creatie-, strategie- als boekhoudafdeling krijgen versterking met de komst van acht nieuwe mensen: Yana Gestels en Zoé De Priester als creatief duo, Laura Scoffin als strateeg, Klaartje Vanmulders, Olivia Naudts en Catherine De Block op de accountafdeling en Steven Robeyns en Laura Destryker op de boekhouding.

Belgischer dan het creatieve duo Yana Gestels en Zoé De Priester wordt het niet. De twee ontmoetten elkaar twee jaar geleden bij Mortierbrigade. Sindsdien werken de Franstalige Zoé en de Nederlandstalige Yana samen in het Engels.
Niet op de groepsfoto: Laura  Scoffin

Niet op de groepsfoto: Laura Scoffin


De nieuwe stratege Laura Scoffin analyseert, bedenkt en presenteert met een prachtig Brits accent. Ze deed al ervaring op bij onder andere Y&RVML en Droga5. In juli krijgt ze versterking van jong aanstormend talent Nicholas Pirard. Ook de accountafdeling van FamousGrey wordt aangedikt met drie straffe profielen. Klaartje Vanmulders maakte de switch van Air naar het Wivina klooster en is er nu de dagelijkse spock voor tal van Volvo-projecten. Olivia Naudts verdiende haar strepen bij DDB en Mortierbrigade, en versterkt vanaf nu het Proximus team als Senior Account Manager. Als kers op de taart vervoegt ook Catherine De Block het FamousGrey accountteam als Client Service Director. De afgelopen zeven jaar werkte ze op grote klanten als Ethias en Proximus bij BBDO. Vanaf nu zet zij haar ervaring ter beschikking voor het brede klantenportefeuille van FamousGrey. Extra klanten en extra personeel zorgen ook voor een hogere workload op de boekhoudafdeling. Deze krijgt extra ondersteuning met de komst van Steven Robeyns die na 20 jaar Porter Novelli inruilt voor het klooster in Groot-Bijgaarden. Hij is er aan de slag als Senior Financial Controller. Daarnaast kan het boekhoudteam vanaf nu ook rekenen op Laura Destryker.