Favorite! wordt een communicatiekleur

Communication / News

AllColors_GroepAll Colors of Communication kleurt nog een beetje bij met de overname van creative branding agency Favorite! Dit strategisch/creatief communicatiebureau uit het Waasland (Temse) en eerder bekend onder de naam Starrs heeft een jarenlange expertise in b2c- en brandingcommunicatie. "We blijven natuurlijk gebeten door de technologie- en bouwsector, maar we zijn blij dat we hier voortaan ook de lifestylesector aan kunnen toevoegen," luidt het bij All Colors of Communication. "Met de overname van Favorite! hebben we de juiste mensen en expertise in huis gehaald om dit proces gevoelig te versnellen. Zij hebben ongelooflijk veel ervaring in b2c communicatie met klanten als Evergreen Garden Care, Weber, Sportlife en IKEA en ze verruimen onze skills met onder andere digitale kennis rond web development en e-commerce," zegt Kristof De Roeck, managing director van All Colors of Communication en Favorite!
Ook voor Favorite! is deze overname goed nieuws, onderstreept Jentina Van Eynde, account director bij Favorite!: “Wij waren al langer op zoek naar de juiste partij voor een schaalvergroting van onze activiteiten en aanvullende expertise om onze klanten te bedienen. De ervaring in b2b-communicatie, online media en public relations die All Colors of Communication meebrengt is een directe verrijking. Dit stelt ons nog beter in staat om de budgetten van onze klanten efficiënt in te zetten en doorheen het volledige communicatietraject als partner te fungeren.” 
Samen vormen beide bureaus nu een team van 28 vakmensen. De extra ervaring en expertise moet leiden tot "nog meer innovatieve benaderingen en verfrissende ideeën voor bestaande en nieuwe klanten."  De expertise en knowhow van beide teams zullen nu voor een veel breder klantenportfolio ingezet kunnen worden. “Gezien de complementariteit in de meest uiteenlopende communicatiedomeinen en merken zal kruisbestuiving binnen het team zeker niet uitblijven,” zegt public relations director Elke De Ridder.

De vestiging in Temse wordt behouden. “Temse is een perfecte aanvulling binnen onze expansiestrategie,” zegt marketing director Laurens De Lanoeye. “De locatie in het Waasland, op enkele minuten van de E17 zien we als poort naar Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Terwijl we in Asse op een boogscheut van de Brusselse ring zitten. Bovendien wonen al onze medewerkers binnen een straal van 45 minuten rijden van beide kantoren en kunnen ze zwaar fileleed vermijden. Een troef die wij graag uitspelen in the war for talent.”