FCR Media internationaal gelauwerd op SIINDA

Awards / News

Het mogen dan bijzondere tijden zijn, dat houdt het Belgische marketingbureau FCR Media niet tegen. Integendeel, de inspanningen van het bedrijf om digitaal te blijven innoveren en ondernemers verder te blijven ondersteunen, zeker in deze bijzondere tijden, zijn niet onopgemerkt gebleven. Het resultaat? Het verwerven van drie internationale SIINDA Sales & Marketing Awards 2020.

Wijwerken.be valt in de prijzen

Met wijwerken.be wist FCR Media twee awards te bemachtigen. Dit nieuwe platform, dat 300.000 lokale handelaars en Belgische KMO’s ondersteunt en aangeeft welke ondernemers tijdens corona aan de slag zijn en wat de eventueel aangepast openingsuren en dienstverlening zijn, viel in de smaak bij de jury. Zo kreeg FCR Media voor deze toepassing zowel de Supporting SMB’s during Covid-19 Service Innovation Gold Award als de Supporting SMB’s during Covid-19 Master Innovation Silver Award. Twee prestigieuze prijzen van SIINDA, een leidende Europese koepelorganisatie in digitale marketing en innovatie.

Sitee wordt gewaardeerd

Ook Sitee werd bekroond. Met deze online tool kunnen ondernemers een gratis eigen website of webshop bouwen. Een oplossing die door honderden ondernemers, die moesten overschakelen op online verkoop tijdens corona, werd gewaardeerd. Sitee liet en laat hen nog steeds toe snel op de veranderende markt in te spelen en de crisis het hoofd te bieden. Een inspanning die ook door SIINDA werd opgemerkt en werd gelauwerd. Voor deze nieuwe dienstverlening kreeg het bureau dan ook een Supporting SMB’s during Covid-19 Master Innovation Gold Award.

“Een mooie erkenning, maar zeker geen reden om op onze lauweren te rusten,” zegt Maja Van der Borst, head of communications bij FCR Media. “We blijven innoveren en speuren naar oplossingen waarmee we zelfstandige en kmo’s kunnen ondersteunen en onze digitale voorsprong kunnen vergroten.”