Federate verwelkomt de lente met Immoweb

Crea / News

Federate heeft en nieuwe campagne gelanceerd voor haar trouwe klant Immoweb, die wordt uitgerold in verschillende media. Het doel? De schattingstool van het bekende vastgoedplatform in de kijker zetten. Zoals elk jaar komt de vastgoedmarkt tot leven zodra de eerste mooie dagen aanbreken. Vele eigenaars wachten immers op de lente om hun pand te verkopen. Gebaseerd op dit inzicht ontwikkelde Federate deze nieuwe campagne voor Immoweb.

Omdat de campagne zich richt naar verschillende doelgroepen (kopers en verkopers), werd deze opgesplitst in twee uiteenlopende luiken, met specifieke uitingen. Zo bevestigt Immoweb aan de vastgoedeigenaars dat de lente het beste seizoen is om hun eigendom te verkopen. Potentiële kopers worden daarentegen overhaald door het enorme aantal nieuwe zoekertjes dat er dagelijks verschijnt op Immoweb. Gemiddeld 1.500 nieuwe panden per dag. Het is dus duidelijk: de verkopers verwachten hen!

De campagne is te ontdekken in video's van 6", 15" en 20". Daarnaast kom je ze tegen in (D)OOH, op de bus, via sociale media en via online bannering. In Limburg wordt ook gecommuniceerd via de winkelkarretjes van Delhaize en Carrefour.

Credits:

Advertised brand : Immoweb

Client : Alexandra Lamers

Agency : Federate

Creative Lead : Denis Dubrulle, Thomas Danthine

Creatives : Denis Dubrulie, Thomas Evenepoel, Veerie Vandenbroucke

Design : Céline Godaert

Film production : Lovo

Director : François Mercier

Producer : Cho Kuo

DOP : Piet Deyaert

1st AD : Peter Ghesquière

Photographer : Britt Guns

Account Management : Brigitte De Pape