FeWeb en Artevelde Hogeschool maken digitale omslag

News

fewebBelgische KMO's kampen met een probleem. Ze willen wel de digitale omslag maken, maar beschikken niet over de juiste profielen: digitale experten die hen kunnen (bege-)leiden op boardroom niveau om de juiste beslissingen te nemen. FeWeb en Artevelde Hogeschool springen die kar op en willen met hun nieuwe Postgraduaat Digital Business Transformation de kennis en inzichten bieden om deze bedrijven te helpen.

In vijf modules brengen ze de ins & outs van de digitale (r)evolutie en het online ondernemen. Het gloednieuwe postgraduaat  leert ook hoe financiële en operationele dashboards te interpreteren en hoe om te gaan met project & change management. Om deze opleiding zo nauw mogelijk bij de bedrijfsrealiteit te laten aansluiten, moeten de studenten de opgedane kennis en vaardigheden omzetten in een case study en komen de docenten uit de sector zelf.

Tijdens 25 lesavonden delen deze top-experten hun in's en out's: Matthias De Clercq (Nexxworks - ex-Coolblue), Carole Lamarque (Duval Union Innovation), Jeroen De Wit (Teamleader), Pascal Sabbe (The Reference), Saskia Van Uffelen (Digital Champion/Ericsson), Omar Mohout (Sirris), Marga Van Laere en Marc Crauwels (Admiral Dynamics), Kevin Verborgh (Wijs), Ides Ticket (Business Makers), Christian Gijsels (GijselsDotCom ex-kpmg), Christof Jans (JED), Guy Gelaude (Google), Sonja Van Dorslaer (Brantano), Dominique De Rijcke (Indie Group), Sven Bally (Mediabrands), agile coach Bart Vermijlen en Thierry Geerts (Google).

Het Postgraduaat Digital Business Transformation van FeWeb en Artevelde Hogeschool start op dinsdag 2 oktober om 19u in Gent. Inschrijven kan via de website van Artevelde Hogeschool.