Finn Agency blijft groeien

News / People

Finn, het strategisch communicatiebureau dat werd opgericht in 2006, versterkt zijn team met twee nieuwe talenten. De pas afgestudeerde Bettina Van der Vennet en Johanna Spinoy vervoegen zich bij het team dat vandaag een veertigtal consultants en creatives telt.

Beiden behaalden een Master in de Bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven in 2022. Voor ze aan hun professionele carrière begonnen, kozen ze voor een buitenlands avontuur. Zo vloog Van der Vennet naar Sydney om zich in haar aanvullend mastersemester te verdiepen in sociale mediacampagnes en brand management. “Het zoeken naar creatieve oplossingen en deze vertalen naar verhalen is wat communicatie interessant maakt. Dit is iets wat ik elke dag mag doen bij Finn samen met een warm en ondersteunend team,” vertelt Bettina Van der Vennet, communicatie consultant bij Finn. 

Spinoy specialiseerde zich in digital marketing tijdens een masterjaar in Ierland, waar ze vooral aansluiting vond bij vakken zoals inbound marketing en content creation.

“Na mijn tweede master had ik het gevoel dat ik het volledige plaatje van communicatie beet had, theoretisch dan. Het is geweldig om alle aspecten daarvan dagelijks in de praktijk te brengen in het werk dat ik doe bij Finn,” aldus Johanna Spinoy, communicatie consultant bij Finn.

Bij Finn zijn ze verheugd om het frisse perspectief en de expertise van deze dames te verwelkomen en hun bijdragen aan zijn groeiende team te zien: “In een steeds evoluerende wereld biedt de dynamiek en specialisatie van beide dames de meerwaarde die we steeds zoeken bij Finn,” zeggen Kristien Vermoesen en Raf Weverbergh, managing partners bij Finn.