Finn zet purpose verder met nieuwe teamleden

News / People

Finn zet zijn groei verder in 2022. De afgelopen weken verwelkomde het kantoor Laurent Willaert (Febiac) en Liesbet De Keersmaecker (Natuurinvest). "Met deze nieuwe teamleden zetten we onze purpose verder: we willen de belangrijkste en innovatiefste verhalen van vandaag een duwtje in de rug geven," zegt Kristien Vermoesen, managing partner van Finn.

Vanaf september versterkt Laurent Willaert (voormalig directeur public affairs bij Febiac) het public affairs team van Finn als associate director. Hij startte zijn carrière als consultant en werkte vervolgens in-house (RWE) en binnen de context van de automobielfederatie Febiac.

Daarnaast vervoegt ook Liesbet De Keersmaecker zich bij het bureau als account director. Zij startte haar carrière als beleidsadviseur en woordvoerder binnen de politiek en overheid. Daarna stapte ze over naar het Agentschap Natuur en Bos en Natuurinvest, waar ze de rol van communicatie- en marketingmanager combineerde.  

Young graduates: Celien Van Hoeymissen en Théodosia Coussée 

Tot slot blijft Finn trouw aan zijn reputatie als spotter van pas afgestudeerd talent. Celien Van Hoeymissen, voormalige stagiaire bij Finn én laureaat van de eerste Finn Strategic Communication Cup in voorjaar 2022, ging op 1 september als consultant aan de slag. Enkele dagen later kreeg ze ook gezelschap van Théodosia Coussée, die eveneens als consultant start.  

"Onze purpose is heel helder: wij geloven dat we een rol hebben om de belangrijkste en innovatiefste verhalen van onze tijd een duwtje in de rug te geven. Dat verhaal slaat aan bij klanten en bij medewerkers, wat het afgelopen jaar resulteerde in forse groei van het kantoor. Met onze nieuwe teamleden zijn we klaar voor weer een interessant seizoen," besluit Kristien Vermoesen.

  • Geen artikel