FlairHair, de nieuwe knipadvisor


Innovation / News

image001

Vandaag lanceert Flair het gloednieuwe concept FlairHair, een webapp waarop klanten en kapsalons elkaar terugvinden. Het wordt dé knipadvisor, waar salons uitpakken met hun skills en waar klanten hun happiness delen met de wereld. Zo wil Flair voor iedereen de weg vrijmaken naar zijn of haar droomkapper, zodat post-nieuwe-coupe-huilbuien beperkt blijven tot het verleden.

« Flair maakt er een punt van om innovatief uit de hoek te komen en haar fans te bedienen met handige en zinvolle tools, » zegt Bjorn Boon, marketingmanager van Flair. « Vorig jaar lanceerden we nog de FlairShop, die het mogelijk maakt om kledingstukken uit artikels en video’s rechtstreeks via de Flairwebsite te kopen. Vandaag schiet de webapp FlairHair uit de startblokken. Het moet in de eerste plaats een plek worden waar elke klant de ideale kapper in zijn of haar buurt kan vinden. Op termijn voegen we nog extra features en content toe, zodat we op elk moment een inspiratiebron en ultieme tool blijven. »

Als geregistreerde bezoekers kan je salons aan de webapp toevoegen en informatie zoals het adres, de openingsuren, de Facebookpagina en het telefoonnummer daarvan delen. Kappers worden vervolgens beoordeeld met een aantal sterren en commentaren van klanten. De salons zelf kunnen hun pagina beheren en verder uitbouwen. Zo kunnen ze de specialiteiten van individuele kappers in de kijker zetten en foto’s van hun beste werk delen.