François Delmeire aan de slag bij Mediaplus

News / People

Mediaplus verwelkomt François Delmeire als nieuwe klantenadviseur. François brengt een schat aan ervaring mee vanuit zijn vorige functie als senior digital manager bij Mindshare, klinkt het.

Bij Mediaplus zal François een cruciale rol spelen bij het bieden van kwaliteitsvolle klantenservice en strategisch advies. Zijn takenpakket zal veelzijdig zijn; van het onderhouden van klantrelaties tot het ontwikkelen en sturen van mediastrategieën die voor tastbare resultaten moeten zorgen. De achtergrond van François in digitale strategie bevestigt volgens Mediaplus hun toewijding aan het ondersteunen van klanten in een veranderende digitale landschap zodat ze hen kunnen helpen hun marketing- en zakelijke doelstellingen te bereiken.

"We zijn verheugd om François aan boord te hebben," zegt Bernard Lantonnois, client servicing director bij Mediaplus. "Zijn bewezen staat van dienst en expertise in digitaal beheer maken hem een perfecte aanvulling op ons team. Naarmate we blijven groeien en evolueren, zullen de kennis en toewijding van François essentieel zijn om ervoor te zorgen dat onze klanten profiteren van eersteklas service en strategische begeleiding."