Fusie MediaCom-EssenceMediacom: nieuw team, sterke synergie

News / People

MediaCom heeft zijn operaties geïntegreerd in zusteragency EssenceMediacom. De twee bureaus, hoewel onderdeel van hetzelfde netwerk, hebben voorheen onafhankelijk van elkaar gewerkt en zullen nu samenkomen als een geïntegreerd team onder de naam EssenceMediacom. Die samenwerking markeert een nieuw tijdperk van innovatie en groei voor beide bureaus, net op tijd voor de viering van de eerste verjaardag van EssenceMediacom op 31 januari. 

Het nieuwe team staat onder leiding van Els Thielemans. Jehtro Calomme helpt als chief growth officer klanten floreren. Sébastien Reps laat als chief transformation officer data, analyses en technologie samensmelten tot klantoplossingen en Sophie Van Laer brengt in haar rol als chief strategy officer vernieuwende strategieën. 

Het bredere managementteam, waaronder Géraldine Dellicour (planning), Nicolas Robeet (analytics & insights en creative futures) en Joke De Block (strategie), samen met een robuust client leadership en media solutions team, zullen geïntegreerde, innovatieve communicatie-oplossingen garanderen voor adverteerders. 

Voortbouwend op de succesvolle lancering van EssenceMediacom een jaar geleden markeert deze stap een versnelling in de evolutie van EssenceMediacom. Met een cultuur van continue innovatie en een focus op Analytics & Insights wil het nieuwe agentschap zich als een voorloper in de sector positioneren. 

De interactie tussen beide teams laat al snel een sterk wederzijds respect en waardering zien. Gesteund door onze gedeelde waarden - toewijding aan ons team en een passie voor innovatie en vooruitgang - willen we het agency zijn en blijven waar iedereen graag voor en mee wil werken,” zegt Els Thielemans. Door het samenvloeien van beide teams kunnen we nu putten uit een versterkt en complementair aanbod. MediaCom, met zijn grensverleggende Creative Futures-team, en EssenceMediacom, met zijn grondige expertise in het hervormen van mediastrategieën, vormen samen een sterke synergie. We kijken ernaar uit om onze eerste verjaardag te vieren met dit nieuwe team.”