Galbani en Serviceplan: een samenwerking om van te smullen

Crea / News

Galbani_NLGalbani en Serviceplan lanceerden begin december de laatste fase van “Gerechten om te Delen”, een campagne ter promotie van het brede gamma aan mozzarellas van Galbani. Ditmaal was de mozzarella Cucina, ideaal voor bereiding van warme gerechten, de held van het verhaal.
De uitwerking en de creatie van de campagne werden door Serviceplan uitgevoerd. Mediaplus, het mediabureau behorend tot de Serviceplan-groep, stond in voor de mediastrategie en media-aankoop. De productie werd in goede banen geleid door DoubleDouble. De campagne werd uitgerold op Facebook, Instagram en YouTube.

WEDSTRIJD - Jullie hebben het geraden, het is een heerlijke Provençaalse pizza die Danny met de grootste zorg heeft klaargemaakt. Uiteraard is hij de mozzarella CUCINA van Galbani niet vergeten voor een smeuïg en krokant resultaat! 😍🤤Wil jij 1 van de 10 dozen met ingrediënten winnen om dit gerecht klaar te maken? Vertel ons waarom jij hem verdient!💬 Je kan het reglement in de commentaren terugvinden. #MadeToShare

Publiée par Galbani Il Gusto Italiano sur Mardi 4 décembre 2018