Game of Thrones pop-upbar opent in Antwerpen

Communication / Media / News

telenet GOT‘Game of Thrones’ is terug. Als Home of HBO brengt Telenet daarom een stukje Westeros naar Antwerpen. Op 15 april konden de pers en een selecte groep GoT-superfans de bar al beleven en van de eerste aflevering genieten. Vanaf morgen 17 april tot en met 19 mei kunnen GoT-fans bij Black Smoke de Game of Thrones pop-upbar bezoeken.
GOT Telenet
Vier woensdagen op rij vult een Vlaamse bekende superfan de avond in met een unieke showcase in thema van ‘Game of Thrones’. Drinks expert Matthias Soberon brengt de smaken van ‘Game of Thrones’ tot leven tijdens een unieke cocktailavond. Met een demonstratie door make-up en hair stylist Sabine Peeters ontdekken fans het geheim achter de vlechten van onder andere Daenerys Targaryen en Sansa Stark. Het muzikale duo Compact Disk Dummies herwerkten dan weer de welbekende introsong van de serie. Als fan van het eerst uur kent stand-up comedian William Boeva de serie als geen ander. Hij creëerde een komische vertelling over de personages.

Voor wie niet kan wachten tot hun showcase geïnspireerd door GoT in de pop-up bar op 8 mei, kan nu al de GoT-theme song door de Compact Disk Dummies beluisteren via Youtube.