Gamma opent tweede winkel in Brussel

News

gammaOp vrijdag 31 maart opent Gamma een tweede winkel in Brussel. Naast de Gamma-vestiging in Ukkel, kunnen Brusselse doe-het-zelvers vanaf dan ook terecht in Anderlecht. Daarnaast kunnen Brusselse (en andere) klussers natuurlijk ook 7/7 en 24/24  terecht in de webshop van Gamma. Zij leveren maar liefst 28.000 DIY artikelen uit de rekken tot aan je deurmat.

Met de opening van Gamma-winkel in Anderlecht telt de doe-het-zelf keten nu 86 winkels in België.  Klussers kunnen er terecht voor verf, hout, isolatie, gereedschap, ijzerwaren, raamdecoratie en zo veel meer. « Met de opening van een 2e Gamma-winkel in Brussel, willen we onze aanwezigheid in de hoofdstad versterken. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe locaties om een antwoord te kunnen bieden op de groeiende vraag, » aldus Rudi Petit-Jean, directeur van Gamma België.

In 2013 startte Gamma met het online aanbieden van DIY artikelen. Het was meteen een schot in de roos. Belgische klussers houden duidelijk van online shoppen. In 2016 kende de Gamma webshop een groei van maar liefst 304%. Het jaar daarvoor was die groei zelfs 500%.  Ook voor 2017 liggen de ambities hoog.